WIJ ZIJN KAREL DE WIT SCHILDERS

Karel de Wit Schilders is het meest gepassioneerde schildersbedrijf van Breda en omgeving! Dat is ook niet zo gek als je weet dat het ontstaan is vanuit de passie voor schilderen en ondernemen. Een gouden combinatie en een garantie voor succes.

Karel de Wit gelooft in vakmanschap. Daarom werken we uitsluitend met de beste materialen en technieken. We stunten niet met lage prijzen, maar zorgen voor een super strak resultaat met jarenlange garantie.

Karel de Wit staat voor een obsessieve focus op enthousiaste en loyale klanten. Met onze collega’s en partners werken we keihard en netjes om onze klanten te verwonderen.

KLANTWAARDERING VAN 9,4

We hebben maar één doel: onze klanten blij maken! Het is onze roeping. Ons bestaansrecht. Wij verstaan hieronder dat de verwachting van de klant dusdanig wordt overtroffen, dat hij of zij ons aanprijst bij vrienden en familie.

Het bewijs hiervoor is dat onze klanten ons gemiddeld beoordelen met een 9,4. Zo’n waardering krijg je niet zomaar. Daar moet je echt iets consequent heel erg goed voor doen!

DE JONGENS VAN KAREL DE WIT

Kiro

Gepassioneerd Schilder

Op 13 jarige leeftijd is Kiro begonnen met schilderen. Destijds voor het Schildersbedrijf van zijn oom in Sofia, Bulgarije. Hij vond dit werk zo leuk, dat hij vastbesloten was om een echte vakschilder te worden.

Op zijn 18e verjaardag verliet hij Bulgarije om in Londen een tweejarige schildersvakopleiding te volgen. Twee jaar later vertrok hij met een rugzak vol kennis, kunde en diploma’s naar Breda.

In Breda heeft hij door hard werken en diverse Sikkens cursussen van zijn passie zijn werk kunnen maken.

Kiro woont in Breda met zijn vrouw en dochtertje.

Plamen

Allround Vakman/Schilder

Direct na diensttijd is Plamen aan de slag gegaan in het Bouwbedrijf van zijn vader. Hier heeft hij in 17 jaar tijd veel verschillende disciplines geleerd en uitgevoerd, zoals Stucen, Schilderen en Metselen.

Toen Kiro naar Londen vertrok, kreeg hij de kans om in Duitsland te gaan werken. Hier heeft hij zes jaar gipsplaten wanden geplaatst en deze afgewerkt met stuc en latex.

In 2015 is Plamen samen met zijn vrouw naar Breda verhuisd om zich bij zijn zoon Kiro en kleindochter te voegen.

Bob

Ondernemer / Business Developer

Is zelfstandig ondernemer sinds zijn 24e en heeft een zwak voor vakmensen die met echte passie werken.

Bob heeft de passie en vakmanschap van Kiro zelf ervaren toen hij zijn huis kwam schilderen. Hij heeft daarna geholpen met het opbouwen en ontwikkelen van het schildersbedrijf op freelancebasis.